Vi är ett gäng bloggare som förutom att vi tycker om att skriva också har ett mycket stort intresse för motorsport. Vi denna blogg för att vi gärna ville dela med oss av vårt intresse och skapa nyfikenhet om exempelvis cross och banracing som är våra huvudintressen. Faktum är att all motorsport är intressant, men det kändes nödvändigt att hålla oss inom vissa ramar ändå.

Varför bloggar vi?

Förutom att vi då har vårt stora intresse för motorsport, så tycker vi också om att vara kreativa med ord. Att skapa intressanta artiklar och blogginlägg är vår stora passion.

Vi som skriver

Vi som skriver blogginläggen är ett gäng bestående av både tjejer och killar i åldrarna mellan 25 – 55 år. Det gör att vi får många infallsvinklar eftersom vi har olika erfarenheter och intressen som vi gärna vill dela med oss av.

Vi är vanliga människor som har ordinära arbeten inom olika yrkesinriktningar, men ett gemensamt intresse – motorsport. Vissa av oss har varit och är aktiva cross- eller banförare som gör att bloggen får en ytterligare infallsvinkel då vi även får reda på vad som händer bakom kulisserna under tävlingar och träningar.

Kontakta oss

Du får gärna kontakta oss om du har undringar eller av annat skäl vill komma i kontakt med oss. Skulle det vara så att du också känner för att blogga om just motorsport, speciellt cross eller banracing, får du gärna höra av dig. Alla bidrag är varmt välkomna eftersom vi vill dela med oss så mycket som möjligt vad som händer inom motorsporten.